Berlin

Friss topikok

  • Ambass: Akkor ezt lájkolom (2010.12.01. 14:48) újra itt
  • Ambass: fáer (2010.11.15. 21:33) vasránap
  • SIERRA: lol xD hogy nem tudtad észrevenni, hogy az már a múzeum? :DDD (2010.11.06. 02:34) pozitív hihetetlen nap
  • SIERRA: ezért felkelni 6-kor xD (2010.11.06. 02:29) unglaublich
  • SIERRA: honey bunny :) (2010.11.06. 02:27) állatok

Linkblog

Potsdam

2010.10.11. 14:15 | Flooris | Szólj hozzá!

Most egy kis történet követközik a tegnapi napról.-erre emlékszem a legjobban hisz tegnap volt-.

Reggel 12kor elindultunk Potsdam felé, 3asban. Andi, Hunor és én.-majd későb beszámolok róluk is- Mivel nagyon szép idő volt, 15 fok és verőfényes napsütés, az pályaudvarrol kiérve első utunk egy bicikli bérlőhoz vezetett.8 euroért remek kis bicikliket sikerült szerezni, persze alkudtunk az árból, hisz magyarok vagyunk. Szoval elindultunk egy kijelölt kis útvonalon, remek térkép vezetett minket. Gyönyörőek voltak a kastélyok a parkok, bementünk a botanikus kertbe is. Tök király kis növénykék voltak, majd nézzétek meg a képeket a már jól ismert oldalon! Utunk során egy kis házikonak a kertjében kávézgattunk, igazi kis tanyaház volt nagy nagy kerttel, irtó hangulatos volt. Aztá kezdődtek a bajok...

Már lassan az körutunk vége felé jártunk amikor a térkép nézegtése háttérbe szorult, és arra mentünk amerre épp kedvünk tartotta. Így kerültünk egy hatalmas erdő közepébe. Illetve bár csak a közepe lett volna, mert ha van közepe akkor széle is ami azt jelenti h egyszer ki lehet belőle jönni. De ebből nem lehetett. EGyik oldalunkon tó volt a másikon erdő, és egyik sem akart véget érni. Körülbelül egy órát bolyongtunk mire találtunk egy helyi térképet. Hát a térképen Potsdam nem szerepelt, ugyh egy emberkét megkérdeztük h a Potsdami főpályaudvarra hogy tudnánk visszamenni. A bácsi nagyon kedvesen azt mondta,hogy biciklivel körülbelül 3 óra lenne,ugyh azt nem ajánlja lévén h már 5 óra volt és 7kor a biciklis bácsi bezár. Szóval a leközelebbi vasutállomásra elmentünk( 50perc) és visszavonatoztunk. (tényleg kurva messze jöttünk el). Aztán haza-haza jöttünk Delbrückstrasséba -persze egy kicsit eltévedtünk itt is- ettünk fini levest, közben találkoztunk a konyhában egy német csajjal, aki bioszos és nagyon jófejnek tünt ugyh kezdek kicsit megnyugodni. A második fogásunk spagetti volt sörrel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemtene.blog.hu/api/trackback/id/tr442362858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása