ma volt a palacsinta sütés próbája a Hackescher Markton. 10re mentünk oda az Andival épp akkor kezdett kipakolni a bácsi ugyh még korán is jöttünk, ami jó jel, mert így lehet tovább aludni majd a későbiekben. Szoval megnéztük ahogy kipakol, jött pár vevő, megnéztük mit hogyan kell csinálni majd elkezdtünk gyakorlni. Minden darabot amit csinált az Andi kidobtunk, mert hát eladni nem lehetett....Aztán kb az 5ik kidobott után mondtam h esetleg nem ehetnénk-e meg, mire mondta a bácsi h a végén olyat csinál nekünk amilyet szeretnénk, de végülis üresen is elmajszoltuk mert kurva hideg volt és a kezünknek is jól esett azt a meleg palacsintát fogni. Egyébként nagyon speciális ki technikája van az egész procedurának, nem egyszerű menet de bele lehe jönni. Olyan 1körül jüttünk el megettünk 3-3 palacsintát, és már rosszul is lettem tőle. Ezek amúgy 30cmes átmérőjő palacsinták háromszöggé hajtogatva, ugyh jol lehet velül lakni. Szombaton megyek újra. Most épp itthon vagyok, estefelé megyünk be a városba vagy vmi kiállításra vagya moziba vagy csak iszogatni.
bis bald